nedjelja, 21. veljače 2016.
DJECIJA OBLATNA- GOTOVA ZA 20 MINUTA
Sastojci 12 osoba
700g secera
2dl vode
400g mleka u prahu
100g cokolade
375g margarina
1 pakovanje vecih oblatni
Priprema
1.
Uspinovati secer sa vodom,treba da bude kao med.
Umutiti margarin sa mlekom u prahu.
Sipati uspinovani secer i sve zajedno umutiti mikserom.
2.
Podeliti masu na 2 dela i u jedan deo staviti cokoladu koju ste otopili na pari,ali ne sme biti vrela.
Promesati da se lepo sjedini.
Filovati oblatne naizmenicno,crni fil pa beli.
Ako vam je lakse podelite oba fila na pola da vam bude jednako.
Odgore mozete ukrasiti istopljenom cokoladom,ja sam sipala u kesu sa malom rupicom i sarala ��
Izvor: coolinarika.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar