![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxT3cm8cQqClkCFVqp9uedmIL7EwgP06tT7L4x9KS_WbqM5JXnQZPkbjQ4rxtA0xq1E5OtydE7Ux_Y9XKRuaRw9xdrDaWWE0nqIlH37A6TBc3GkeOmcMsOoEuo0uwRfh_vUyeBfyRB6ek/s1600/sutlijas-turski-e2f0216a58faed3cc28140d41c6255d3_view_l.jpg)
Sastojci:
- 6 solja za mleko vode
- 2 solje pirinac
- 3 solje mleka
- 15 s.k. secera
- 2 vanilin secer
- 1 puding vanile
- cimet ako volite
Priprema
Kad je skoro gotov,dodajte mleko,secer i vanilin secer.
Pre nego sto bi izvadili,no jos uvek da bude redak, dodajte promesan sa malo mleka puding.Kratko vratite na ringlu da udari jedan kljuc i to je to....
Vreli sutlijas stavite u mokre posudice,ako volite odozgo stavite cimeta(kanelu)ako ne lepo mirise na vanilu i bez njega.
Posluživanje:
Moze se dodati i suvo grozdje,izvorni recept je sa njim,a moj je bez njega.
Nema komentara:
Objavi komentar