OSVJEŽAVAJUĆI KOLAČ S JAGODAMA
SASTOJCI
- 2 pudinga od vanilije
- 8 dcl mlijeka
- 5 žlica šećera
- 6 dcl slatkog vrhnja
- 1 vrećica želatine
- 400 g petit keksa
- 1-1,5 kg jagoda (voće po želji)
- 2 vrećice preljeva za torte
PUDING KREMA
1. Puding od vanilije skuhati s mlijekom uz dodani šećer.
2. Dok se puding hladi povremeno ga promiješati da se ne stvore grudvice.
3. Posebno izmiksati slatko vrhnje i dodati u ohlađen puding.
4. Kada smo izmiksali dvije kreme i spojili ih, u sve dodati vrećicu želatine pripremljenu prema uputama na vrećici.
3. Posebno izmiksati slatko vrhnje i dodati u ohlađen puding.
4. Kada smo izmiksali dvije kreme i spojili ih, u sve dodati vrećicu želatine pripremljenu prema uputama na vrećici.
SLAGANJE KOLAČA SA JAGODAMA
1. U dublju tepsiju na dno složiti petit keks bez predhodnog namakanja.
2. Na prvi red keksa istresti pola kreme.
3. Na kremu ponovo složiti petit keks.
3. Na kremu ponovo složiti petit keks.
5. Na kremu složiti voće, jagode možete isjeći na polovice lakše ćete ih poslagati.
6. Preliti sa preljevom za torte napravljenim predhodno po uputstvima sa vrećice.
Nema komentara:
Objavi komentar